Over mij

Sinds 2010 hou ik mij, als leerkracht en zelfstandig onderwijsadviseur in Finland, voornamelijk bezig met het ontwikkelen van nieuwe onderwijsconcepten, het opstellen en begeleiden van projecten en het organiseren van workshops en studiereizen voor leerkrachten en directies over het hoog aangeprezen Finse onderwijssysteem. In de praktijk houdt dit in dat ik voortdurend op zoek ga naar innovatie en vooruitgang door met andere experts samen te werken, ideeën uit te schrijven, nieuwe maatschappelijke projecten voor te stellen en ze zodien mogelijk te implementeren.

Bij EduFuture krijgen we dan ook steeds meer aanvragen van leerkrachten, directeurs en beleidsmakers om een ​​dieper inzicht te krijgen in de geheimen achter het succes van het Finse onderwijssysteem. Met onze studiereizen en workshops, die volledig afgestemd zijn op behoeften van de klant, willen we iedereen de mogelijkheid geven om het Fins onderwijs te ontdekken, te analyseren, ideeën uit te wisselen en vooral de dagdagelijkse realiteit in een Finse school van dichtbij te ervaren. Zo kan iedereen op geheel eigen wijze leren hoe het Finse onderwijssysteem werkt op alle niveaus en hoe gelijkheid en autonomie verzekerd wordt met uitstekende resultaten als gevolg.

Daarnaast zijn we ook erg actief als educatief adviesbureau. Hierbij zijn onze diensten er specifiek op gericht om scholen, schoolgemeenschappen en beleidsmakers de langdurige voordelen van het Finse onderwijsmodel bij te brengen en hun onderwijs voor te bereiden op morgen.

Als je deze interesses deelt, meer wilt weten, en vooral wil samenwerken aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Arne Verhaegen
Eigenaar en onderwijsadviseur